ARLA, S.L. - REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA

Por: ARLA, S.L. Rehabilitació d'Edificis  12/03/2009
Palabras clave: Constructores, Reformas, Pintura

ARLA, S.L. - REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA ofereix als seus clients un servei integral en matèria de rehabilitació d'edificis.
Sense necessitat de desplaçar-se del seu domicili, pot encarregar des del projecte de rehabilitació fins la tramitació de la llicència d'obres, acollint-se a totes les subvencions oficials a que es tingui dret pel tipus d'obra, emplaçament i característiques particulars de la propietat.

ARLA, S.L. - REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA li proporciona tota la documentació amb la major agilitat i efectivitat i en el mínim temps possible. Eviti's paperasses i desplaçaments, els realitzem totes les gestions necessàries per empendre qualsevol treball de rehabilitació.
- Projectes de rehabilitació.
- Diagnosis estructurals.
- Informe cromàtic.
- Certificat de solidesa.
- Estudi bàsic i coordinador de seguretat i salut.
- Tramitació de llicència d'obres.
- Tramitació de subvencions oficials.
- Certificat de garantia d'obres.

Consulti al nostre web tota la informació en matèria de: Rehabilitació de façanes, impermeabilització de cobertes, vestíbuls i escales, reforçaments estructurals, instal·lacions comunitàries, treballs en altura,...

Palabras clave: Aislamientos, Aluminosis, Constructores, Cubiertas, Fachadas, Impermeabilización, Impermeabilizaciones, Instalaciones comunitarias, Limpieza Fachadas, patios interiores, Pintura, Reformas, Refuerzo Estructural, Refuerzos Estructurales, Rehabilitacion, Rehabilitación De Fachadas, Restauración ornamental, Revestimiento De Fachadas, Vestíbulos,

Ponte en contacto con ARLA, S.L. Rehabilitació d'Edificis

Correo electrónico

Imprimir ésta página