ARLA, S.L. - REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA

Por: ARLA, S.L. Rehabilitació d'Edificis  12/03/2009
Palabras clave: Fachadas, Rehabilitacion, Rehabilitación De Fachadas

ARLA, S.L. - REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA.

Les façanes d'un edifici són els elements més exposats a l'agressió medioambiental i, alhora, suposen la carta de presentació d'aquest; doncs ens aporta informació sobre: època de construcció, estil i influèncias arquitectòniques, qualitat dels materials empleats (entorn socioeconòmic de la seva construcció), estat de conservació; que podrem fer extensius a la totalitat de l'edifici. És, sens dubte, una de les parts més importants de l'edifici a l'escometre la seva rehabilitació i hem de ser especialment curosos al conjugar factors de durabilitat i protecció, amb l'estètica d'un estil arquitectònic com a part integradora d'un paisatge urbà, sent respectuosos amb el seu entorn actual però sense oblidar els seus orígens.

En ARLA, S.L. - REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA fem servir els mètodes més moderns en rehabilitació de façanes (neteges en sec de baix impacte, morters d'última tecnologia, resines, pintures d'alta qualitat, etc); juntament amb els oficis més tradicionals (estucs de calç, esgrafiats, pedra artificial, etc).

Palabras clave: Fachadas, Limpieza Fachadas, Rehabilitacion, Rehabilitación De Fachadas, Restauración ornamental, Revestimiento De Fachadas,

Ponte en contacto con ARLA, S.L. Rehabilitació d'Edificis

Correo electrónico

Imprimir ésta página