PROJECTE D'ACTIVITAT I D'US

PROJECTE D'ACTIVITAT I D'US desde ASSESSORIA TÈCNICA I DE GESTIÓ D'OBRES

Por: ASSESSORIA TÈCNICA I DE GESTIÓ D'OBRES  10/11/2010
Palabras clave: Informes Técnicos, Consultorías técnicas, Mediciones Y Presupuestos

 

ASSESSORIA TECNICA I DE GESTIÓ D’OBRES, li ofereix la tramitació davant de l'Ajuntament de la Llicència, incloent la redacció del Projecte Tècnic i Certificat Final d'obra per obtindre el permís d'una manera econòmica i eficaç.

 

Oferim el millor servei per a l'execució legal de la activitat i obtenció dels permisos necessaris:

·Estudi previ de necessitats i compliment de normativa, segons l'activitat,  superfície, emplaçament, (inclòs: Certificat de Compatibilitat Urbanística).

·Projecte Tècnic Ambiental (inclòs: Protecció contra Incendis, Residus, accessibilitat minusvàlids, Sorolls, Contaminació, Captació Solar, ...).

·Tramitació davant de l'Ajuntament de la Llicència Ambiental, donant resposta als informes, fins a l'aprovació del Projecte Tècnic Ambiental.

·Seguiment de l'expedient per tots els organismes oficials corresponents, com són els Bombers, Medi Ambient, OGAU, OGU, ...

·Certificat d'acabament de les instal·lacions i gestions necessàries per realitzar amb èxit el control inicial de l'activitat i obtenció de la Llicència.

 

Palabras clave: Arquitecte Tècnic, Assessoria tècnica de ledificació, Consultorías técnicas, Gestió i control dobres, Informes Técnicos, Levantamiento De Planos, Mediciones Y Presupuestos, reformes,

Ponte en contacto con ASSESSORIA TÈCNICA I DE GESTIÓ D'OBRES

Correo electrónico

Imprimir ésta página