FOTODEPILACIÓ

FOTODEPILACIÓ desde C-MET

Por: C-MET  09/10/2014
Palabras clave: Fotodepilación

La fotodepilació és l'eliminació del borrissol indesitjat mitjançant la utilització d'un raig lluminós (Llum polsada o també anomenada IPL). L'energia lluminosa és absorbida de manera selectiva per la melanina del pèl, que la transmet fins al fol·licle i la transforma en calor. La matriu germinativa queda així atrofiada, impedint que el pèl torni a sortir. Per tenir èxit, necessitarem que el pèl es trobi en la fase anàgena, és a dir, l'arrel del pèl estigui al costat del fol · licle pilós i hagi sortit a la superfície.

Palabras clave: Fotodepilación

Otros productos y servicios de C-MET

MASSATGES desde C-MET miniatura
09/10/2014

MASSATGES

L'efecte terapèutic és una de les propietats més importants de les diferents modalitats de massatge. El massatge s'utilitza per millorar


TERAPIES desde C-MET miniatura
09/10/2014

TERAPIES

Posa't a les nostres mans amb aquestes teràpies i experimenta noves sensacions energètiques que et faran arribar a punts totalment


TRACTAMENTS CORPORALS desde C-MET miniatura
09/10/2014

TRACTAMENTS CORPORALS

Els nostres tractaments corporals són personalitzats i amb resultats garantits, ja que cada persona és única i amb necessitats diferents.


TRACTAMENTS FACIALS desde C-MET miniatura
09/10/2014

TRACTAMENTS FACIALS

A continuació et presentem alguns dels nostres tractaments facials amb les principals marques cosmètiques i de la salut del mercat.