Pla renovat finestres Generalitat de Catalunya

Pla renovat finestres Generalitat de Catalunya desde CARPINTERIA DE ALUMINIO ANGEL GONZALEZ SA

Por: CARPINTERIA DE ALUMINIO ANGEL GONZALEZ SA  10/01/2011
Palabras clave: Ventanas de Aluminio, Carpinteria Aluminio, Ventanas Abatibles

 

 
L’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha obert avui la segona convocatòria del Pla Renova’t de Finestres, dotada amb un pressupost de 8,5 milions d’euros. La finalitat d’aquesta iniciativa és l’aplicació de mesures que permetin l’estalvi i l’eficiència energètica tant a les llars com en els edificis de serveis. Se’n podran beneficiar els ciutadans, les comunitats de propietaris i de béns, les empreses privades, les institucions sense finalitat de lucre, les fundacions i altres tipus d’ens corporatius. Els ajuts es podran sol·licitar entre el 17 de gener i el 30 d’abril, o fins que s’esgoti la dotació pressupostària.
 
El Pla Renova’t de Finestres té com a objectiu fomentar la substitució de tancaments vells (finestres, portes vidrieres, claraboies, ...) per altres de noves, amb més aïllament tèrmic, de manera que es produeixin estalvis mínims del 20% en el consum d’energia pel que fa a la climatització. Amb aquest mateix objectiu, també se subvencionarà la renovació o incorporació de proteccions solars.
 
En el cas dels habitatges particulars, se subvencionaran fins a 4.000 euros per beneficiari (fins a 3.000 euros per a tancaments renovats i fins a 1.000 euros per protecció solar instal·lada), mentre que en el cas dels edificis terciaris o en el cas d’actuacions integrals en edificis, l’ajut màxim serà de 100.000 euros. La inversió mínima per optar als ajuts és de 1.000 euros. Els interessats podran sol·licitar l’ajut a l’ICAEN directament o a través de les empreses comercialitzadores adherides a la campanya, i hauran de justificar que el seu projecte reuneix les característiques d’estalvi requerides.
 
En la seva primera edició, el Pla Renova’t de finestres va disposar d’un pressupost de 4,95 milions d’euros i va atendre més de 4.000 sol·licituds. En total, aquestes actuacions van generar un volum de negoci d’aproximadament 20 milions d’euros per al sector de la rehabilitació d’habitatges. El conjunt de la informació necessària es pot aconseguir al telèfon de la Generalitat de Catalunya, el 012, o bé al web del Pla Renova’t www.plarenovat.cat.

Puedes solicitarlo a través de:
CM ANGEL GONZALEZ SA
Ctra. Mataró nº61 NaVE
SANT ADRIA DE BESOS
TEL. 934622612
info@angelgonzalezsa.com

Palabras clave: Carpinteria Aluminio, Puente Térmico, ROTURA PUENTE TÉRMICO, Rotura térmica, Ventanas Abatibles, Ventanas de Aluminio, ventanas oscilobatientes, vidrios aislantes, Vidrios de camara,

Ponte en contacto con CARPINTERIA DE ALUMINIO ANGEL GONZALEZ SA

Correo electrónico

Imprimir ésta página