Pasta rellena

Pasta rellena desde Celentano Pasta Fresca

Por: Celentano Pasta Fresca  30/01/2012
Palabras clave: Pasta Fresca

*SOBRASSADA I FORMATGE. Barreja suau de sobrassada i formatge ricotta. *ESPINACS, RICOTTA i PARMESÀ. Espinacs i dos formatges, un clàssic. *CARN. Vedella rostida. *VERDURES AL FORN. Carbassa,albergínies,carbassó, porro i una mica de pebrot vermell. *POLLASTRE AL CURRY. Pollastre i un mixte de verdures saltejats amb diferents espècies. *RICOTTA. formatge fresc i punt. Molt fàcil de combinar amb diferents salses. *TRES FORMATGES i MANGO. barreja de ricotta, gorgonzola i mascarpone amb un toc de mango, equilibri entre acidessa i dolçor. *ALBERGÍNIES A LA BRASA I FORMATGE DE CABRA. potent però equilibrat. *BRANDADA ESCALIVADA deliciosa brandada de bacallà amb pebrot escalivat. Dos colors,dos gustos,dues textures. *BUTIFARRA NEGRA I CEBA CONFITADA. Al contrast del dolç i el salat li sumem la peculiaritat pròpia de la butifarra negra. *FORMATGE, CARXOFES I NOUS TRUFADES. Tots els ingredients amb un toc de trufa. Suau però gustós. *FOIÉ I FIGUES. Foié amb confitura de figues. Un altre farcit de contrastos. *CARBASSA, FORMATGE DE CABRA I RUCA. Suau d’'inici, amb sorprenent final. *RICOTTA, TOMÀQUETS SECS, SALMÓ FUMAT I NOUS. El punt fumat del salmó, la diferència. *BOLETS. Aquest farcit només el servim en temporada.

Palabras clave: Pasta Fresca

Otros productos y servicios de Celentano Pasta Fresca

Salsas desde Celentano Pasta Fresca miniatura
30/01/2012

Salsas

SALSAS: * Pesto de rúcula. * Pesto rojo. * Pesto de alcachofas. * Pesto de berenjena. * Olivada * Salsa


Pasta al horno desde Celentano Pasta Fresca miniatura
30/01/2012

Pasta al horno

TEMPOS DE COCCIÓN *Pasta Rellena: 5' *Pasta Lisa: 2' *Lasagna y canelons: 10' al horno bien caliente.