GESTION DOCUMENTAL

Por: EJC COMUNICACIONES  10/05/2011
Palabras clave: Ofertas, Fax, Gestion Documental

El nostre sistema de Gestió Documental és un dels líders a nivell mundial. No només organitza qualsevol tipus de document en un arxivador central, sinó que permet als usuaris digitalitzar, indexar, transferir, mostrar, editar, imprimir i enviar per fax o per correu electrònic aquesta àmplia varietat de documents, també disposa d'una gran quantitat de mòduls addicionals que fan que aquest programari sigui ideal per a Internet i intranets. Les nostres solucions es caracteritzen per la seva senzilla instal·lació i funcionament, a més li garantim un sistema que proporciona la màxima seguretat i confidencialitat a la seva companyia. Les auditories tècniques són realitzades per un equip de professionals prèviament certificats per al tractament de documents. Els estudis es desenvolupen per conèixer la situació de l'empresa i així trobar una solució personalitzada que s'ajusti als paràmetres estipulats pel client. Amb la finalitat d'optimitzar l'ús dels recursos disponibles i la important reducció dels costos per a l'empresa, així mateix d'un increment en la competitivitat de la seva companyia.
  Les regles que regeixen els negocis ja no són les mateixes. No importa tant la grandària d'una organització, sinó qui té l'accés més ràpid a la informació. Una tasca difícil, donat el creixent volum d'informació. Amb DocuWare, tot el coneixement que la seva companyia necessita ser manejat en un únic repositori de documents. És possible accedir a tots els documents mitjançant paraules clau, utilitzant llestes de selecció o buscant per qualsevol paraula del text dels documents. No importa si busca una carta, un fax, un arxiu o un plànol, o si es tracta d'anotacions, informes o correus electrònics. Tampoc importa qui els va emmagatzemar. Vostè trobarà el que busca, i ho farà ràpidament. El coneixement complet i actualitzat de la seva organització estarà disponible permanentment amb uns pocs clics del ratolí.
El rendiment i l'acceptació d'un sistema de gestió de documents depèn en gran mesura de la rapidesa i facilitat amb que es poden importar al sistema diferents tipus de documents, de fonts diverses. DocuWare està pensat principalment per a entorns d'oficina estàndard, en els quals es reben documents en safates d'entrada electròniques, on s'agrupen i organitzen.
D'aquestes safates passen als arxivadors. Els diversos arxivadors formen el arxiu central que conté tota la informació necessària per accedir al flux de treball. DocuWare ofereix funcions d'importació avançades que poden ser automatitzades amb diverses opcions, a fi de garantir la correcta ubicació per a cada tipus de document arxivat          

Palabras clave: Equipos Multifunción, Escáneres, Fax, Gestion Documental, Impresoras Color, Ofertas,