Finestres alumini

Por: Tancamida (tancaments d’alumini i fusteria metàl•lica a Osona)  29/05/2011
Palabras clave: Reformas, Aluminio, Ventanas

 

Finestres alumini  | Tancamida, tancaments a mida.

A Tancamida t’oferim finestres d’alumini i vidre completament a mida. Deixa’t assessorar pels professionals de Tancamida, amb un alt coneixement del producte assolit durant la llarga trajectòria en el mercat.

Les finestres d’alumini tenen múltiples avantatges:

-          Mínim manteniment.

-          Deformació mínim provocada per la humitat exterior, el sol i les inclemències del temps. L’ajustament perfecte fa que estalviïs energia.

-          El marc d’alumini pot ser més prim perquè és més resistent, pel que permet optimitzar la mida del vidre i incrementar substancialment la lluminositat.

-          L'alumini púltiples colors i acabats.

-          A diferència de la fusta o PVC no crema en cas d’incendi. En el cas del PVC és especialment perillós degut a la toxicitat dels fums emesos en cas d’incendi.

-          Les finestres d’alumini ambruptura de pont tèrmic i vidre de càmerasubministren un aïllament molt elevat que ajuda en gran mesura a l’estalvi energètic.

-          Amb finestres d’alumini ajudes al medi ambient, consumint menys energia i usant materials reciclables.

Cal però que estigui fet amb professionalitat:

-          Mides adequades a la instal·lació.

-          Fabricació de qualitat amb materials de qualitat.

-          Instal·lació tenint en compte tots els detalls.

-          Solucions imaginatives i innovadores.

A Tancamida,  a més de finestres d’alumini i vidre t’oferim qualsevol solució en tancaments metàl·lics a mida. Contacta’ns sense compromís.

Amplia varietat de productes en tancaments metàl·lics a mida. Finestres d'alumini, portes i finestres correderes d’alumini, mallorquines d’alumini, mampares d’alumini, cobertes d’alumini, tancaments d’alumini per a terrasses i balcons, separadors de vidre, aparadors de vidre i metall, claraboies, tendals, tancaments d’alumini per garatge, cabines d’alumini i vidre,...

Palabras clave: Aluminio, aluminis, Barandillas, Cabinas de Ducha, Carpinteria Aluminio, Carpinteria De Aluminio, Carpintería de Aluminio, Carpintería de Pvc, Carpinteria Metálica, Cerramientos, Cerramientos Cristal, Cerramientos de Aluminio, Cerramientos Metálicos, claraboias, correderes alumini, empresa cerramientos aluminio, empresa tancaments alumini, empresa toldos, finestres alumini a mida, fusteria dalumini, gestió de projectes, Mampara, Mamparas, Mamparas De Baño, Mamparas de baño a medida, Mamparas de Baño y Ducha, Montaje Carpinteria Aluminio, Muros Cortina, Persianas de Aluminio, portes alumini a mida, premarcs tancaments, Puertas de Aluminio, Puertas de Pvc, Reformas, reparació finestra alumini, tancament alumini, tancaments alumini osona, Tancaments alumini Osona (Vic), Tancaments Alumini Vic, Tancaments Exteriors, tancaments metàl·lics, Ventana, Ventanas, Ventanas A Medida, Ventanas de Aluminio, Ventanas de Pvc,

Ponte en contacto con Tancamida (tancaments d’alumini i fusteria metàl•lica a Osona)

Correo electrónico

Imprimir ésta página

Otros productos y servicios de Tancamida (tancaments d’alumini i fusteria metàl•lica a Osona)

Tancaments Alumini desde Tancamida (tancaments d’alumini i fusteria metàl•lica a Osona) miniatura
29/01/2012

Tancaments Alumini

TANCAMIDA: Finestres d’alumini, Portes d’alumini, Mampares de dutxa de vidre, Tancaments d’alumini per a la llar, Tancaments d’alumini per a oficines i comerços, Tancaments de vidre per aparadors,   Tancaments d’alumini per a terrasses, Claraboies, Tendals, Tancaments d’alumini per rehabilitacions, Tancaments d’alumini per obra nova, Baranes de ferro i baranes de vidre  


19/11/2011

Manteniment i reparació de tancaments d'alumini, vidres trencats i aparadors

Reparació de finestres, reparació de vidres trencats, reparació de portes, reparació d'aparador comercial, i reparació de qualevol tipus de tancament d'alumini, PVC, inoxidable, ferro i vidre. Servei de qualitat, ràpid i ajustat en preu a qualsevol punt de Catalunya.


26/05/2011

Tancamida, l'empresa de tancaments d'alumini a Osona

finestres d’alumini a mida, Portes d’alumini i vidre a mida, Portes de lames d’alumini,  Tancament per aparadors comercials, Tancaments per oficines, Tancaments de mur cortina, Tancaments de terrassa, Carpinteria alumini, Fustaria d'alumini o metàl·lica. Osona, Vic, Centelles, Manlleu, Sant Quirze, Torelló, Platja d'Aro, Roses, L'Escala, L'Estartit, Figueres, Palamós, Girona, Empuriabrava, Hostalets de Balenyà, Terrassa, Sabadell, Granollers, Barcelona, Badalona, Manresa,


25/05/2011

Tancamida, tancaments a mida. Solucions personalitzades en tancaments metàl·lics a preu competitiu.

  A Tancamida som experts en oferir solucions adaptades a les necessitats del client en tot tipus de tancaments . Instal·lació en obra nova, projectes de reforma i reparacions en tancaments metàl·lics d'alumini, acer inoxidable, ferro i també tancaments de PVC i tancaments de vidre.