CRYLSOLIT

Por: PROINDEC  31/08/2011
Palabras clave: Mármol, Platos de Ducha, Silestone

El CRYLSOLIT està fabricat a partir de polímers, minerlas i resina acrílica (com el CORIAN). Sòlid en tot el seu gruix, sense juntes imperceptibles, per crear, visualment, una superfície uniforme, d'una sola peça, de fàcil neteja i manteniment, resistent, higènic i reparable.
Les aigüeres, tant per cuina o lavabo, de diferents mides, estan integrades sense cap junta visible.

Palabras clave: Cocinas De Diseño, Corian, Crylsolit, diseño cocinas, Encimeras De Cocina, Encimeras De Cocina Y Baño, Garnito, krion, Mármol, Platos de Ducha, Silestone,

Otros productos y servicios de PROINDEC

31/08/2011

Encimeras SILESTONE

Silestone està compost en 94% de quarz natural, el que proporciona una duresa extraordinària. És la primer i únic sobre de quarz amb protecció antibactèries, donant unes qualitats de higiène única al mercat.   Excel·lent per cuines, banys i revestiments, amb les mínimes juntes possibles. Té gran varietat de colors i textures amb nombroses possibilitats decoratives.  


31/08/2011

Encimeras CORIAN

Les resines acríliques com el CORIAN, KRION o CRYLSOLIT es caracteritzen per la seva RESISTÈNCIA. Té un fàcil manteniment (aigüa i sabó) i és 100% reparable. És HIGIÈNIC perquè les juntes són imperceptibles. La sensació d'uniformitat elimina qualsevol sensació de brutícia en qualsevol racó. No és porós, així que no absorveix els microorganismes. Màxims resultats estètics gràcies a la infinitat de colors.,àmplia gama de translúcids i conseguim formes inesperades perquè és termoformable.