Encimeras CORIAN

Por: PROINDEC  31/08/2011
Palabras clave: Platos de Ducha, Encimeras De Cocina, Cocinas De Diseño

 
A Proindec oferim els nostres serveis en la manipulació i instal·lació de sobres o encimeres en el sector de cuina i bany, sector hosteleria i sector sanitari en Corian i d'altres resines acríliques com el Krion o Crylsolit.

Palabras clave: Cocinas De Diseño, Corian, diseño cocinas, Encimeras De Cocina, krion, Platos de Ducha

Otros productos y servicios de PROINDEC

31/08/2011

CRYLSOLIT

El CRYLSOLIT, a diferencia dels materials que es manipulen a través de placa (CORIAN), aquest es treballa a partir de "colada per dispersió". A través d'un sistema modular, obtenim un producte seriat a un preu molt competitiu, amb una alta productivitat i mantenint la qualitat excel·lent de les resines acríliques. A part dels motllos per realitzar el nostre producte acabat, podem realitzar motllos especials per col·leccions exclusives ja siguin per rentamans, plats de dutxa..etc.


31/08/2011

Encimeras SILESTONE

Silestone està compost en 94% de quarz natural, el que proporciona una duresa extraordinària. És la primer i únic sobre de quarz amb protecció antibactèries, donant unes qualitats de higiène única al mercat.   Excel·lent per cuines, banys i revestiments, amb les mínimes juntes possibles. Té gran varietat de colors i textures amb nombroses possibilitats decoratives.