Encimeras SILESTONE

Por: PROINDEC  31/08/2011
Palabras clave: Mármol, Platos de Ducha, Silestone

Oferim també la possibilitat de la manipulació i instal·lació de superfícies de quarz com pot ser el SILESTONE. Amb el quarz també podem oferir un producte acabat a mida tant en el sector de la cuina i el bany, com el sector de l'hosteleria i el sector sanitari

Palabras clave: Cocinas De Diseño, diseño cocinas, Encimeras De Cocina, Mármol, Platos de Ducha, Silestone

Otros productos y servicios de PROINDEC

31/08/2011

CRYLSOLIT

El CRYLSOLIT, a diferencia dels materials que es manipulen a través de placa (CORIAN), aquest es treballa a partir de "colada per dispersió". A través d'un sistema modular, obtenim un producte seriat a un preu molt competitiu, amb una alta productivitat i mantenint la qualitat excel·lent de les resines acríliques. A part dels motllos per realitzar el nostre producte acabat, podem realitzar motllos especials per col·leccions exclusives ja siguin per rentamans, plats de dutxa..etc.


31/08/2011

Encimeras CORIAN

Les resines acríliques com el CORIAN, KRION o CRYLSOLIT es caracteritzen per la seva RESISTÈNCIA. Té un fàcil manteniment (aigüa i sabó) i és 100% reparable. És HIGIÈNIC perquè les juntes són imperceptibles. La sensació d'uniformitat elimina qualsevol sensació de brutícia en qualsevol racó. No és porós, així que no absorveix els microorganismes. Màxims resultats estètics gràcies a la infinitat de colors.,àmplia gama de translúcids i conseguim formes inesperades perquè és termoformable.