Casal de inglés en Cornella de LLobregat para niños de tres a diez años. Fun Weeks. Método Kids&Us.

Por: kidsandus Cornella  23/07/2011
Palabras clave: Idiomas, Cursos De Idiomas, Cursos De Inglés

Les Fun Weeks estan organitzades per setmanes independents les unes de les altres per donar així a les families el màxim de flexibilitat.
Els grups són de màxim 10 alumnes per professor i organitzats per franjes d'edat. D'aquesta manera assegurem una bona relació entre alumnes i una perfecte interacció entre professora i alumnes. El casal es fa pel matí de 09:00 a 13.00 hores amb un servei d'acollida opcional i la temàtica es totalment diferent una semana de l'altra. Durant les Fun Weeks cantarem cançons, explicarem contes, farem manualitats, ens mourem tot jugant, farem taller de teatre i comprarem l'esmorzar al market. Tot plegat amb la intenció que els nens i les nenes facin una immersió en anglès i a la vegada tinguin l'oportunitat d'utilizar-lo en un context.

Palabras clave: Academia De Idiomas, Academias De Inglés, Aprender Inglés, casal de inglés, casales de inglés, Clases De Inglés, Cursos De Idiomas, Cursos De Inglés, Cursos Intensivos, Escuela De Idiomas, Idioma inglés, Idiomas, Inglés Para Niños,

Otros productos y servicios de kidsandus Cornella

23/07/2011

Casal d'estiu a Cornella en anglès per a nens i nenes de tres a deu anys. Fun Weeks. Juliol Setembre

 Les Fun Weeks estan organitzades per setmanes independents les unes de les altres per donar així a les families el