Arquitecto técnico

Por: Robles arquitecto técnico  04/02/2011
Palabras clave: Arquitectos, Arquitecto, Técnico

Robles, arquitectes tècnics & associats, aposta pel desemvolupament de projectes adaptats a les necessitats económiques i de programe dels nostres clients. La qualitat arquitectónica, la eficacia ambiental i la responsabilitat social, son el nostre compromís com a grup des de fa més de 30 anys.

Creiem en la introducció de les nostres solucions constructives, procedent del sector industrial, i en el desenvolupament de les nostres tecnologies amb la finalitat de crear Arquitectura energéticament eficient i respectuosa amb el medi ambient.

Actualment Robles arquitectes técnis & associats està format per un equip de tres Arquitectes Técnics com a referents professionals, una secció de producció amb dos Técnics Superiors en desenvolupament i aplicació de projectes de Construcció i estudiants de la EPSEB, i una administrativa.

Afrontem la nostra feina amb la responsabilitat que suposa crear espais habitables.

Oferim servei continuat a tota Catalunya i sobretot a la provincia de Barcelona.

Palabras clave: Activitats, Arquitecto, Arquitecto Tecnico, Arquitecto Técnico, Arquitectos, Direcciones De Obra, Informes, Informes Técnicos, Inspección Técnica De Edificios, Levantamiento De Planos, Mediciones Y Presupuestos, Proyectos De Arquitectura, Proyectos De Ingeniería, Proyectos Técnicos, Técnico,

Ponte en contacto con Robles arquitecto técnico

Correo electrónico

Imprimir ésta página