INTEEF, Aspiracion centralizada

Imprimir

Is INTEEF, Aspiracion centralizada incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Datos de contacto Are these details correct?

Dirección: C/ De la Vinya, 10 , Gurb, BARCELONA 08503
Osona

No quiero recibir llamadas de vendedores


Correo Electrónico de Empresa

Sobre INTEEF, Aspiracion centralizada

A INTEEF som pioners en sistemes d'aspiració centralitzada. No en va ja fa més de 20 anys que en fem d'instal·lacions. Més d'un miler ja funcionen a plena satisfacció dels usuaris. Actualment som importadors i distribuïdors oficials de la marca Cyclo Vac, una empresa canadenca, de les més importants del món en aspiració i oferim servei tècnic de totes les marques.

L'aspiració centralitzada es el sistema més còmode, ràpid, higiènic i silenciós per a la neteja de la vostra llar, oficina, taller, indústria, etc.

El sistema consisteix a instal·lar una central d’aspiració al garatge, al traster, a la sala de calderes..., i una sèrie de connexions repartides estratègicament per l’habitatge, on es connecta només el tub flexible i l’accessori que calgui, segons la superfície a aspirar.

Els sistemes d'aspiració centralitzada redueixen el percentatge d'al·lèrgens,microbis àcars i bacteris en el aire, evitant les afeccions derivades d'aquests i tan perjudicials per a la salut, tals com

Mapa

Productos y servicios

Servei tècnic, instal.lació, manteniment i reparació d'equips de totes les marques desde INTEEF, Aspiracion centralizada miniatura

Servei tècnic, instal.lació, manteniment i reparació d'equips de totes les marques

13/05/2016

Instal.lacions d'aspiració centralitzada, manteniment i reparació de totes les marques.INTEEF, Aspiracion centralizada in C/ De la Vinya, 10, Gurb BARCELONA 08503 su negocio? Solicite su perfil y atraer a más clientes potenciales agregando más contenido, fotos y otros detalles del negocio.

Contamos con más Ahorro Energético servicios in Gurb BARCELONA disponibles en Hotfrog Spain. Puedes actualizar tu búsqueda Gurb Ahorro Energético por ubicación, palabra clave o las opciones de servicio.

Más empresas en Gurb BARCELONA, 08503, Spain

Foro de emprendedores Hotfrog

Encuentra consejos e ideas que te ayudarán a desarrollar tu empresa

Ver el foro de emprendedores Hotfrog

Tu perfil sin publicidad

¿Te has planteado ascender a la categoría Hotfrog AdVantage? Sin ningún tipo de publicidad, tu empresa será la protagonista.

Más información

[5177197]