Aimb

Imprimir

Is Aimb incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Datos de contacto Are these details correct?

Dirección: Acadèmia Internacional de Música de Barcelona C/ Girona nº156 , local esquerra, BARCELONA 08037

Correo Electrónico de Empresa

Sobre Aimb

L’Acadèmia Internacional de Música de Barcelona – AIMB – obre les seves portes en ple centre de la ciutat comtal per esdevenir un nou i únic referent internacional en l’àmbit de la formació musical. Partint de l’extensa tradició musical existent en el nostre país, representada per les distintes escoles instrumentals més importants, encapçalades per figures tan emblemàtiques com Enric Granados, Pau Casals, Isaac Albèniz, Frank Marshall, Gaspar Cassadó, Joan Massià, Alicia de Larrocha, Joan Manén Tete Montoliu, Xavier Cugat i un llarg etc., i tenint en compte l’eficàcia i experiència d’altres cultures i realitats musicals avalades al llarg de la Història, l’AIMB ofereix la possibilitat única de realitzar uns estudis d’alt rendiment musical de nivell internacional basats en els projectes curriculars més avançats del món, tot aplicant un sistema pedagògic i metodològic fonamentat en l’estudi científic de les diferents escoles i sistemes acadèmics pretèrits i actuals que garanteixen un aprenentatge pràctic i teòric de la mà d’un reconegut equip de professors i especialistes en tots els àmbits de l’educació musical, formats en els millors centres acadèmics mundials i hereus de les grans tradicions musicals del s.XIX i XX. Així doncs, a l’AIMB s’uneixen la Tradició i la Innovació com a eines per desenvolupar el subjecte més preuat en l’ensenyament musical, i base de tot aprenentatge: el criteri. El criteri com a garantia d’èxit dels coneixements i habilitats que s’aprendran d’una forma estructurada i metòdica però també natural i progressiva, ja que la millor manera de garantir l’autosuficiència i la creativitat en tots els àmbits musicals (instrumentals, compositius, pedagògics, etc.) és formant el criteri dels alumnes dia a dia. Aquest criteri, recolzat i sostingut en tot moment per uns coneixements sòlids, científics i empírics, permetrà l’aprenentatge i l’absorció de tots els coneixements necessaris per esdevenir un bon músic. L’AIMB ha creat per a tal finalitat tres itineraris específics per cobrir totes les demandes possibles de la nostra societat musical: un Itinerari Professional, un Itinerari Professional Especialitzat i, en últim lloc, un Itinerari “No Professional” o “a la carta”, que permetrà a tothom que ho desitgi formar-se musicalment tot seguint un sistema personalitzat i únic adaptat a les seves possibilitats i necessitats, sempre garantint uns objectius mínims a assolir i una qualitat acadèmica professional al marge de no seguir un pla d’estudis reglat. A través dels distints tipus de formats acadèmics (Graus, Postgraus, Màsters, Seminaris, Master-Classes) l’AIMB ofereix un ampli ventall de disciplines i especialitats, moltes d’elles singulars i úniques, per tal d’ocupar el buit educatiu en què es troben determinades disciplines, com per exemple: Direcció d’Orquestra, Pedagogia Instrumental, Pràctica Orquestral, Música Espanyola, etc. Per aquest motiu, l’AIMB anirà ofertant progressivam

Aimb in Acadèmia Internacional de Música de Barcelona C/ Girona nº156, local esquerra BARCELONA 08037 su negocio? Solicite su perfil y atraer a más clientes potenciales agregando más contenido, fotos y otros detalles del negocio.

Foro de emprendedores Hotfrog

Encuentra consejos e ideas que te ayudarán a desarrollar tu empresa

Ver el foro de emprendedores Hotfrog

Tu perfil sin publicidad

¿Te has planteado ascender a la categoría Hotfrog AdVantage? Sin ningún tipo de publicidad, tu empresa será la protagonista.

Más información

[5150846]