reforma cuina

reforma cuina desde Reforma+

Por: Reforma+  18/05/2012
Palabras clave: Muebles, Pintura, Cocina

Primer un dels nostres tècnics farà una visita a la seva vivenda. En pocs dies haurem preparat el pressupost i diferents propostes de distribució de la seva reforma. Tot seguit i tan aviat aconseguim ajustar el pressupost a les seves necessitats, l'ajudarem en la tria de materials-interiorisme, realitzant dibuixos 3D per a que estigui segur de que executarem la seva reforma somniada. Escollit tot començarem la reforma amb els nostres profesionals, tant de direcció d'obra com de treballadors. Hi haurà un cap d'obra disponible 24h a la seva disposició per a solventar qualsevol problema o preocupació que es presenti, així com una interiorista que garantirà que els treballs es realitzen tal i com vostè desitja. Acabarem en els terminis establerts, amb el pressupost establert i tan sols quedarèn dues coses: 1- Que gaudeixi de la seva reforma 2- Que fagi saber al seu entorn que ha quedat molt setisfet amb els nostres serveis... LI AGRAIREM!!!!!

Palabras clave: Baño, Cocina, Diseño De Interiores, Fachadas, Integral, Interiorismo, Muebles, Pintura, Pladur, reformar casa sant cugat, reformar piso, reformas sant cugat, Rehabilitacion, Rehabilitación De Fachadas, sant cugat, sant cugat reformas, sant qgat,

Otros productos y servicios de Reforma+

18/05/2012

la mejor relación calidad-preci oasegurada

No dudamos de la calidad de otros... pero estamos SEGUROS que a igual calidad nuestro precio es el mejor.


18/05/2012

compromiso de calidad

No pague mas de la cuenta a profesionales liberales (interioristas, arquitectos,..)... los tenemos aquí con nosotros y le ofrecen sus servicios GRATIS!!! Tampoco se conforme con un servicio pésimo con paletas impresentables si tiene un presupuesto ajustado.... conózcanos y le demostraremos que superamos todos los retos!!


reforma baño desde Reforma+ miniatura
18/05/2012

reforma baño

Déjenos hacer nuestra faena, no le decepcionaremos!!!