Restaurant 29 Cards

Restaurant 29 Cards desde Restaurant 29 Cards

Por: Restaurant 29 Cards  14/07/2011
Palabras clave: restaurantes sitges, basada en la tradició i elaborada amb modernitat, cuina catalana i mediterrània,

Restaurant 29 Cards

Presentem una oferta gastronòmica feta amb ingredients de proximitat, amb tocs cosmopolites i singulars. Fem cuina catalana d’arrels mediterrànies, amb plats característics i sorprenents. Tot això en un entorn agradable, discret, tranquil i amb un tracte distès i acollidor.

També tenim un espai  idoni per a fer-hi àpats més privats, celebracions familiars i actes d'empresa. És un bon espai per a menjar amb els amics, amb la família o en grup.

Per a cada estació preparem menús amb productes de temporada frescos, amb una molt bona relació qualitat-preu. Hi trobareu un menú diari, de migdia i de nit, i un menú especial per als caps de setmana.

Una decoració minimalista, un ambient acollidor i un servei atent complementen la proposta gastronòmica del Restaurant 29 Cards. 

 


 

Palabras clave: basada en la tradició i elaborada amb modernitat, cuina catalana i mediterrània, cuina de mercat amb ingredients naturals i de proximitat, donde comer en Sitges, menú caps de setmana, menu caps de setmana 15€, migdia i nit, menu diari 12 €, migdia i nit, obert tots els dies., productes frescos de temporada. Menú diari migdia i nit, restaurantes cerca de Barcelona, restaurantes en Sant Pere de Ribes, restaurantes sitges,

Otros productos y servicios de Restaurant 29 Cards

14/07/2011

Menjador per a grups

Menjador per a grups: També tenim un espai  idoni per a fer-hi àpats més privats, celebracions familiars i actes d'empresa.


14/07/2011

Cuina per a celiacs

Cuina per a celiacs


14/07/2011

Menu diari i de cap de setmana

Menú diari de 12€ (migdia i nit) a escollir entre 4 primers, 4 segons plats i 4 postres   Menú


Oberts tots els dies de l’any desde Restaurant 29 Cards miniatura
14/07/2011

Oberts tots els dies de l’any

Tenim obert tots els dies de l'any