i GRAS Digital Signage amb la Creu Roja per Haití

Por: iGRAS Digital Signage  03/02/2010
Palabras clave: Publicidad, Marketing, Imagen Corporativa

 

iGras Digital Signage col·labora amb la Creu Roja emetent gratuïtament una campanya de sensibilització per a recollir fons per als damnificats del terratrèmol d’Haití. L’empresa iGras Digital Signage disposa actualment de pantalles al centre de la ciutat de Vic des de les que ofereix un servei de publicitat dinàmica prop del punt de venda.

iGRAS Digital Signage és una empresa i com a tal està orientada a aconseguir rendibilitat i creixement econòmic però darrera les empreses el que hi són persones. Per això iGRAS Digital Signage és una empresa que col·labora i col·laborarà sempre amb entitats socials locals i altres projectes solidaris posant a la disposició d’aquestes causes el nostre canal publicitari.

Palabras clave: canal de publicitat vic, Carteleria Digital, cartelleria digital dinàmica, Digital Signage, Dynamic Advertising, empresa publicitat vic, gras digital signage, igras anunci, igras pantalles, igras Vic, Imagen Corporativa, Marketing, Pantalla publicitaria, pantalla publicitaria vic, Pantallas publicitarias Vic, Publicidad, publicidad digital, Publicidad Dinamica, Publicidad Exterior, Publicitat, publicitat dinàmica, publicitat osona, Publicitat Vic, suport publicitari,

Ponte en contacto con iGRAS Digital Signage

Correo electrónico

Imprimir ésta página