Molt properament les primeres pantalles a VIC

Por: iGRAS Digital Signage  22/12/2009
Palabras clave: Publicidad, Marketing, Imagen Corporativa

 

La publicitat dinàmica arriba a Vic, ciutat comercial per excel·lència.

Ben aviat podràs veure les primeres pantalles al centre comercial de la ciutat de Vic, i per tant també podràs anunciar-te i dinamitzar el teu negoci d’una manera:

-       Més efectiva: 3 de 4 decisions de compra es produeixen a prop del lloc de compra. Comunica en el moment que es decideix la compra.

-       Més impactant: les imatges dinàmiques en una pantalla criden molt més l’atenció.

-       Més flexible: Canviar el teu anunci o afegir-hi promocions temporals és possible gracies a la publicitat dinàmica digital.

-       Més ecològica: Sense paper, colorants i tints. Anuncia’t i respecte el medi ambient.

-       Més econòmica: La publicitat que s’adapta als temps de crisi.

Si desitges anunciar-te, conèixer els preus o simplement que l’informem del nostre producte i tecnologia no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Palabras clave: canal de publicitat vic, Carteleria Digital, cartelleria digital dinàmica, Digital Signage, Dynamic Advertising, empresa publicitat vic, gras digital signage, igras anunci, igras pantalles, igras Vic, Imagen Corporativa, Marketing, Pantalla publicitaria, pantalla publicitaria vic, Pantallas publicitarias Vic, Publicidad, publicidad digital, Publicidad Dinamica, Publicidad Exterior, Publicitat, publicitat dinàmica, publicitat osona, Publicitat Vic, suport publicitari,

Ponte en contacto con iGRAS Digital Signage

Correo electrónico

Imprimir ésta página