Publicitat a aparadors de Vic

Por: iGRAS Digital Signage  10/01/2010
Palabras clave: Publicidad, Marketing, Imagen Corporativa

 

iGRAS Digital Signage t’ofereix publicar la teva publicitat a aparadors cèntrics de la ciutat de Vic. La publicitat es realitza per ser vista des del exterior del punt de venda en un entorn d’alta activitat comercial i afluència de potencials compradors.

La publicitat d’iGRAS Digital Signage és dinàmica. Els anuncis no són fixes sinó que s’emeten en pantalles planes professionals d’alta lluminositat. La reproducció dels anuncis en format espot permet cridar molt més l’atenció (estudis demostren que fins a 7 vegades més que la publicitat fixa tradicional), degut a que tendim a mirar allò que canvia i es mou i a l’alta lluminositat de les pantalles.

La publicitat es realitza prop del punt de venda i en el moment que el públic és més receptiu a rebre influència publicitària. És el lloc i el moment en que es produeixen la gran majoria de les decisions de compra.

Per tant publicant la teva publicitat amb iGRAS Digital Signage aconseguiràs:

-          Major impacte

-          Major efectivitat

A més, al ser dinàmica permet una més fàcil modificació. Adaptar el teu missatge és molt més fàcil i sobretot menys costós.  Et permet comunicar promocions concretes, campanyes de rebaixes, productes de temporada,…

La publicitat efectiva i a un preu molt competitiu.

Contacta amb iGRAS Digital Signage si estàs interessat en rebre més informació i preus.

Palabras clave: canal de publicitat vic, Carteleria Digital, cartelleria digital dinàmica, Digital Signage, Dynamic Advertising, empresa publicitat vic, gras digital signage, igras anunci, igras pantalles, igras Vic, Imagen Corporativa, Marketing, Pantalla publicitaria, pantalla publicitaria vic, Pantallas publicitarias Vic, Publicidad, publicidad digital, Publicidad Dinamica, Publicidad Exterior, Publicitat, publicitat dinàmica, publicitat osona, Publicitat Vic, suport publicitari,

Ponte en contacto con iGRAS Digital Signage

Correo electrónico

Imprimir ésta página