Publicitat a Vic pel Mercat del Ram

Por: iGRAS Digital Signage  16/02/2010
Palabras clave: Publicidad, Marketing, Imagen Corporativa

 

Els propers dies 26, 27 i 28 de març es celebra a Vic el Mercat del Ram. El Mercat del Ram és un esdeveniment molt important a la ciutat de Vic, amb forta presència de visitants.

iGRAS Digital Signage us ofereix una promoció en publicitat  molt interessant. Anuncieu-vos als carrers de Vic amb publicitat dinàmica en pantalles situades a comerços de la ciutat.

Les pantalles publicitàries d’iGRAS t’ofereixen anunciar la teva publicitat prop d’on es produeixen la majoria de les decisions de compra. L’any 2009 el Mercat del Ram va rebre aproximadament 200.000 visitants, aprofita la promoció de publicitat a Vic amb iGRAS i fes arribar el teu anunci a un cost molt reduït i a un alt nombre de visitants.

Palabras clave: canal de publicitat vic, Carteleria Digital, cartelleria digital dinàmica, Digital Signage, Dynamic Advertising, empresa publicitat vic, gras digital signage, igras anunci, igras pantalles, igras Vic, Imagen Corporativa, Marketing, Mercat del Ram, Pantalla publicitaria, pantalla publicitaria vic, Pantallas publicitarias Vic, Publicidad, publicidad digital, Publicidad Dinamica, Publicidad Exterior, Publicitat, publicitat dinàmica, publicitat osona, Publicitat Vic, suport publicitari,

Ponte en contacto con iGRAS Digital Signage

Correo electrónico

Imprimir ésta página