Publicitat al Passeig de Vic

Por: iGRAS Digital Signage  25/01/2010
Palabras clave: Publicidad, Marketing, Imagen Corporativa

 

iGRAS Digital Signage ha instal·lat una altra pantalla de Publicitat Dinàmica a Vic. La pantalla publicitària mostra anuncis des del cèntric aparador de l’Òptica Suprem de Vic, situada a “El Passeig”, punt d’alta activitat comercial i presència de vianants.

iGRAS Digital Signage és l’empresa de publicitat dinàmica que ha instal·lat a Vic d’altres pantalles publicitàries i que mostra anuncis de comerços i negocis que volen estar presents als llocs amb més activitat comercial de la ciutat.

Estudis demostren que 3 de cada 4 decisions de compra es produeixen en els entorns del punt de venda. A més, la publicitat dinàmica crida 7 vegades més l’atenció que la publicitat fixa tradicional. Per tant és la publicitat més efectiva.

Anuncia’t a les pantalles de publicitat situades a aparadors cèntrics de Vic amb iGRAS Digital Signage, el teu canal de publicitat exterior a Vic.

Palabras clave: canal de publicitat vic, Carteleria Digital, cartelleria digital dinàmica, Digital Signage, Dynamic Advertising, empresa publicitat vic, gras digital signage, igras anunci, igras pantalles, igras Vic, Imagen Corporativa, Marketing, Pantalla publicitaria, pantalla publicitaria vic, Pantallas publicitarias Vic, Publicidad, publicidad digital, Publicidad Dinamica, Publicidad Exterior, Publicitat, publicitat dinàmica, publicitat osona, Publicitat Vic, suport publicitari,

Ponte en contacto con iGRAS Digital Signage

Correo electrónico

Imprimir ésta página