Enric Gracia Molina

Imprimir

Is Enric Gracia Molina incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Sobre Enric Gracia Molina

Vaig néixer l'any 1979 a Barcelona, on he viscut fins ara. Sempre m’ha atret la cultura de la imatge i he desenvolupat amb gran inquietud i especial interès el sentit visual. Aquest entusiasme fa que l’any 1999 comenci a estudiar, practicar i treballar en diferents camps de la fotografia; tasques que he tingut el privilegi de dedicar-m'hi fins al dia d'avui. Un cop acabat el Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia obtinc la meva primera Beca al CRBMC (Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya) l'any 2006. L’any següent realitzo la Diplomatura de Postgrau en Fotoperiodisme de la UAB, coincidint amb la concessió de la segona beca al CRBMC. A partir d'aquest moment centro la meva trajectòria professional dins de l'àmbit de la Fotografia de Patrimoni Cultural (sobretot de Béns Culturals Mobles) i començo a treballar com a fotògraf autònom de reproduccions d'obres d'art al CRBMC, diferents Museus i Galeries d’Art, amb qui col·laboro habitualment fins a l’actualitat. Les tècniques que realitzo són les pròpies de la Fotografia d'Obres d'Art, incloses la Fotografia Infraroja i la Ultraviolada. És per aquests motius que em defineixo com a Fotògraf Documental de Patrimoni Cultural, ja sigui material com immaterial, doncs penso que engloba tota la meva trajectòria professional, així com la meva inquietud i motivació personal

Otros servicios cerca de

Enric Gracia Molina su negocio? Solicite su perfil y atraer a más clientes potenciales agregando más contenido, fotos y otros detalles del negocio.

Contamos con más Fotografia servicios disponibles en Hotfrog Spain. Puedes actualizar tu búsqueda Fotografia por ubicación, palabra clave o las opciones de servicio.

Foro de emprendedores Hotfrog

Encuentra consejos e ideas que te ayudarán a desarrollar tu empresa

Ver el foro de emprendedores Hotfrog

Tu perfil sin publicidad

¿Te has planteado ascender a la categoría Hotfrog AdVantage? Sin ningún tipo de publicidad, tu empresa será la protagonista.

Más información

[5158104]