Serv icios prestados por Xofer Privat

Serv icios prestados por Xofer Privat desde Chofer Privado - Xofer Privat

Por: Chofer Privado - Xofer Privat  17/06/2011
Palabras clave: Conductors personals, Conductors Privats,

EIXAMPLES REALS DE CLIENTS EN PILOT-SERVEIS

 

A): La Sra. “X”, va enviduar ara fa dos anys, encara condueix, però només en trajectes curs i coneguts. Quan a d’anar a Girona, Barcelona o als aeroports, llavors truca a Ramon (Pilot-Serveis) i ell la passa a buscar al seu domicili i la porta conduint el seu propi cotxe.


B): Al Sr. “X”, li vam retirar el carnet de conduir per un període de tres mesos. De vegades en la seva activitat laboral (professional) necessita desplaçar-se per fer gestions. Trucant per telèfon pot reservar un xofer per que el porti a realitzar-les.

 

C): El Sr. I la Sra. “X”, tenen tres fills i viuen a Dubai. Un mínim de dos cops a l’any venen a Banyoles a veure la família. Quan arriben a l’aeroport de Barna, Pilot-Serveis els està  esperant amb el monovolum d’ells, amb tot el que necessitem, les cadiretes de nens/es , jocs, musica, begudes, etc.

 

D): El Sr. “X”, reconegut empresari de la Comarca, sempre viatja amb un dels seus cotxes de rènting, conduit per un xofer de Pilot-Serveis.

 

E): El Sr. I la Sra “X”, un cop a l’any, estiuejant durant dos mesos en la costa d’Almeria. Nosaltres li portem el seu vehicle, i ells, el podem gaudir en la seva estada. A la tornada fem el mateix.

 

D): La Sra. “X”, va patir un accident de trànsit i temporalment no pot conduir. Durant aquets temps, Pilot-Serveis, la du amb el seu cotxe quan necessita desplaçar-se.

 

E): El Sr. “X”, viatja un cop al mes a Holanda per motius professionals. Necessita invertir poc temps en el viatge. Pilot-Serveis l’ofereix conductor que s’alterna al volant amb ell i d’aquesta manera aconsegueix el seu objectiu.

 

 

 

 

Palabras clave: Conductors personals, Conductors Privats,

Ponte en contacto con Chofer Privado - Xofer Privat

Correo electrónico

Imprimir ésta página