Marc3 Girona

Imprimir

Is Marc3 Girona incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Datos de contacto Are these details correct?

Dirección: Plaça Calvet i Rubalcaba 2 , GIRONA 17002

Correo Electrónico de Empresa

Sobre Marc3 Girona

Marc3 Girona, som una empresa originalment dedicada a la emmarcament a mida i la fabricació de marcs estàndard ubicada a Girona amb més de 25 anys d’existència.
Amb el temps hem incorporat a les nostres botigues la venda de quadres de diferents artistes i estils: abstracte, figuratiu, paisatge… Fent-los per encàrrec a mida i amb els colors desitjats i especialitzats en pintures amb el tema de la ciutat de Girona. Disposem també d’obra gràfica i reproduccions d’artistes des dels clàssics com Monet ,Van Gogh, Picasso, Renoir… fins a contemporanis com Vetriano, Hopper, Lynch,Klimt…
Comptem amb un departament de impressió digital per imprimir les vostres fotografies sobre tela o texturat donant el producte a mida i llest per penjar.
Així també oferim un ampli ventall de marcs per fotos individuals o múltiples i en diferents formats i estils, sempre seguint les últimes tendències.
Entre els nostres clients, a més dels particulars, es troben oficines, despatxos, hotels, restaurants, clíniques i entitats com ajuntaments i biblioteques

Otros servicios cerca de GIRONA

Marc3 Girona in Plaça Calvet i Rubalcaba 2, GIRONA 17002 su negocio? Solicite su perfil y atraer a más clientes potenciales agregando más contenido, fotos y otros detalles del negocio.

Contamos con más Fotografia servicios in GIRONA disponibles en Hotfrog Spain. Puedes actualizar tu búsqueda Fotografia por ubicación, palabra clave o las opciones de servicio.

Foro de emprendedores Hotfrog

Encuentra consejos e ideas que te ayudarán a desarrollar tu empresa

Ver el foro de emprendedores Hotfrog

Tu perfil sin publicidad

¿Te has planteado ascender a la categoría Hotfrog AdVantage? Sin ningún tipo de publicidad, tu empresa será la protagonista.

Más información

[5147118]