Cortines Passeig, una institució de les cortines a Reus

Por: Cortines Passeig, la botiga de cortines de prestigi a Reus  07/10/2008
Palabras clave: Decoración, Interiorismo, Cortinas

Cortines Passeig ofereix tot tipus de serveis als seus clients, essent el principal l'orientació en la tria d'allò que pot quedar millor a cada ambient.

La botiga va començar en un altre emplaçament fa més de 30 anys. Poc a poc vam anant ampliant l'oferta amb articles de decoració.
El fet de comptar amb un taller propi de confecció,ens permet crear infinitat d'acabats en les cortines, cobrellits, coixins, i fer qualsevol altra cosa a mida,fins i tot en espais tant especials comvaixells, caravanes, teatres, hotels, restaurants, etc...

Actualmenta Cortines Passeig podeu trobar tot el que necessiteu per a la vostra llar, en llenceria: cobrellits, fundes nòrdiques, edredons, foulards per al sofà; en cortines us podem oferim una gran varietat d'estils; clàssic, modern, rústic, juvenil, per nadons; en decoració podeu trobar articles decoració,catifes.

La botiga es troba al Camí de Riudoms nº 22 i el telèfon és el 977 33 18 65.

Palabras clave: Colchas y Edredones, confecció cortines, confección cortinas, Cortinas, cortines, Decoración, Interiorismo, Mantas, roba per a la llar, Ropa Para El Hogar, Tapicerías, Venda,

Ponte en contacto con Cortines Passeig, la botiga de cortines de prestigi a Reus

Correo electrónico

Imprimir ésta página