Nova web www.ventacan.com

Nova web www.ventacan.com desde ALESC comunicació

Por: ALESC comunicació  24/03/2014
Palabras clave: Desarrollo Web, Diseño Grafico, Diseño Corporativo

Estrenem la nova versió 3.0 de la web corporativa de Ventacan. En el projecte s’ha apostat per la usabilitat i la inclusió d’un gran nombre de continguts - textos, gràfics, imatges, pdf i videos - per a que l’usuari puga obtenir una informació molt àmplia de tot el que envolta a una finestra: obertures, tipus de perfil, games segons la seua eficiència energètica i cost econòmic, colors i acabats, vidres, persianes, ferratges,... A més, a la secció de pressupostos online l’usuari pot configurar la seua finestra, amb tot tipus d’acabats i complements i, en un màxim de 48 hores, rebrà el pressupost personalitzat de la seua sol·licitud. Una tasca complexa a l’hora de dissenyar-la i programar-la, ja que una finestra té un gran nombre de variables de configuració. Juntament amb la web, el blog de Ventacan, mantingut periòdicament per Alesc, és un espai complementari on trobar informació tant de l’empresa com de molts altres temes com la construcció sostenible i l’eficiència energètica, que vos animem a llegir.

Palabras clave: Desarrollo Web, Diseño Corporativo, Diseño Grafico

Ponte en contacto con ALESC comunicació

Correo electrónico

Imprimir ésta página

Otros productos y servicios de ALESC comunicació

Nova web de Kauri Viatges desde ALESC comunicació miniatura
02/11/2009

Nova web de Kauri Viatges

A quin lloc del món vols anar? Kauri Viatges , S.L.U és una jove agència de viatges, que va néixer


Renovació d'imatge corporativa i campanya publicitaria Ventacan desde ALESC comunicació miniatura
25/09/2008

Renovació d'imatge corporativa i campanya publicitaria Ventacan

Recentment hem renovat la imatge corporativa de la empresa de carpinteria metàl·lica Ventacan. Tant la papereria corporativa, retolació exterior i la flota de vehicles estan sent actualitzats gradualment. A més s'ha llançat una campanya de comunicació en diferents mitjans tant generals com especialitzats. Inclou diferents models d'anunci segons el públic al que van adreçats


25/09/2008

Camins per recórrer, DVD de promoció turística d'Ontinyent

FITUR 2008 va ser el lloc escollit per donar a conéixer l'última iniciativa turística de l'Ajuntament d'Ontinyent, el DVD 'Ontinyent, camins per recórrer'.